Blog 5 April 2023

Artikel 1 van 2

Blog 5 april 2023

Wat heerlijk deze dagen met zon. Alles is leuker als het zonnetje schijnt. En alles is ook gelijk weer mooier met wat zonlicht. Ik ben een echt voorjaarsmens en kan niet zonder lichte dagen. Mijn tuin is mijn alles en ik kijk er in de winter altijd heel erg naar uit als alles weer schoongemaakt kan worden zodra het weer het toelaat.

De lente is ook de periode waarin de leuke workshops weer starten. Dit kan op de knutselzolder maar bij heel mooi weer ook heerlijk buiten.

Van de week kon ik iemand die Dromenvangers maakt voor de verkoop mooie tips geven om haar Dromenvangers nog net even wat mooier uit te laten komen. Ze was na afloop blij verrast. Het resultaat was ook echt een groot verschil. Ik hou ervan om mensen opweg te helpen. Je vind de wokshops en kinderfeestjes ook voor mezelf altijd een cadeautje om te mogen doen.

Wil je een leuke workshop inplannen kijk dan even in de webwinkel onder kinderfeestjes en workshops en stel een datum en tijd voor. Dan maak ook jij zo'n mooie Dromenvanger die niemand anders heeft.

Wie weet tot snel!!! Liefs Petra 

Ps ook leuk om jullie even deze Bohemian hanger met Abrikoos Maansteen te laten zien. Kan aan je tas, sleutelbos, autospiegel of kastdeur.

 

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel