​Handgemaakte sieraden by Petronella worden van verschillende met zorg uitgekozen materialen gemaakt. Om verkleuring te voorkomen adviseer ik om aanraking met water, parfum en olie te voorkomen (niet douche, zwemmen of sporten met sieraden om) Wij kunnen geen garantie geven op enige verkleuringen omdat dit per persoon verschilt. Stainless steel is standaard zilver metaalkleur en wordt bij goudkleur voorzien van een gouden plating. Dit gouden laagje is echter aan slijtage onderhevig. Hoe snel dit gebeurd is afhankelijk van verschillende factoren zoals slijtage naast andere armbandjes (schuren tegen elkaar aan) ermee douche, of de zuurtegraad van de huid.

 

garantie-en-onderhoud

Voor Petronellastyling zijn tevreden klanten het allerbelangrijkste! Mocht het elastiek binnen een maand knappen dan kan je de armband naar mij opsturen voor herstel.
Stuur een mail met je vraag/reactie naar 

Petronellastyling@gmail.com
1. Vermeld wat er mis is
2. Voeg een foto toe
3. Vermeld de order of aankoopdatum en aankoopbedrag

Bij akkoord kan je het gebroken sieraad retour sturen naar
Dreamteam by Petronella  Rijnland 423 8245 EH Lelystad.  Advies is om dit met track en trace code te versturen.


Garantie op de sieraden by Petronellastyling 

1. Breuk 
De garantie op breuk is afhankelijk van de reden (bijvoorbeeld een kind dat aan een ketting trekt, ergens achter blijven hangen, etc) Deze breuk is tevens vanuit veiligheid nodig en geven geen recht op garantie.
Petronellastyling geeft daarentegen wel garantie op breuk van het elastiek of draad als dit binnen 1 maand na aankoop gebeurd. Wij voorzien het sieraad dan van nieuw elastiek of koord.

Mocht na deze maand het sieraad alsnog breken, dan heb je helaas geen recht op garantie of vervanging. 


2. Verkleuring
Petronella geeft geen garantie op verkleuren van gekleurde en geverfde kralen. De geverfde kralen kunnen door slijtage langzaam kleur verliezen. Dit is helaas niet te voorkomen.

Voor stainless steel en DQ metaal met een gouden plating geldt een garantie van twee weken vanaf aankoopdatum.
Daarna is er geen garantie meer, omdat de oorzaak van verkleuringen van plated goud gerelateerd is aan de PH waarde van je huid en slijtage van het laagje door schuren.

Zijn je favoriete sieraden vies of dof van kleur geworden? Zonde om ze dan niet meer te dragen! Sieraden worden vies doordat ze in contact komen met haarlak, makeup, zweet. Gelukkig zijn er een paar simpele trucjes om je sieraden van verschillende materialen weer mooi op te poetsen. De verkleuring van sieraden heet oxideren en het is een natuurlijk proces dat bij zilver voorkomt (Het zilver reageert met zuurstof die in de lucht zit). Bij sommige mensen verkleuren zilveren sieraden snel, bij andere nooit. Dit ligt voornamelijk aan de PH waarde van je huid. Ook sporten/doucen etc kan de verkleuring versnellen.

Bij elk (ver)zilveren sieraad ontvang je als service dit poetsdoekje gratis.
Als je verzilverde sieraden hebt aangeschaft, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Wanneer je onderstaande tips in acht neemt, verkleuren ze minder snel. 

- Pas op met huidverzorgingsproducten, cosmetica en chemische middelen die je gebruikt bij schoonmaken.
- Zilveren sieraden kunnen niet tegen producten als zeep, (zonnebrand)crème en parfum. Wanneer je sieraden toch blootstelt aan deze middelen, kunnen ze worden aangetast met verkleuring en dofheid als gevolg.
- Ga niet sporten, zwemmen of douchen met je sieraden. En doe ze af als je gaat slapen.


Sieraden met gladde oppervlakken kunnen tevens dof worden door miniscule krasjes. In het geval van een sieraad dat bestaat uit meerdere onderdelen kunnen die krasjes ontstaan doordat de onderdelen over of tegen elkaar bewegen. Hierop geeft Petronellastyling geen garantie. De gouden coating bij stainless steel en dq metaal kan ook sneller slijten bij beweging van slotjes, ringetjes en bedels. Dit is helaas niet te voorkomen bij sieraden met een plating. Vind je dit zonde kies dan ter alle tijden voor echte gouden sieraden. Een stuk kostbaarder maar levenslang mooi en echt de investering waard.

Schade door verkeerd schoonmaken
Een sieraad is een delicaat voorwerp dat vaak uit zachte, gevoelige materialen bestaat. Schade door onjuist schoonmaken (bijv. door schuren of het gebruik van chemicaliën) valt niet binnen de garantie.

Onderhoud van je sieraden

Ons advies is om de armbanden bij normale, dagelijkse gelegenheden te dragen. En af te doen als er kans op beschadigd en schade aanwezig is.
Doe je sieraden dus het beste af met sporten, klussen, baden, slapen. Laat je sieraden ook niet 's nachts om en bewaar ze in een afgesloten doosje of etuitje. En nooit in de badkamer.

Verkleuring voorkomen?
Ik gebruik verschillende materialen in mijn sieraden zoals stainless steel, DQ metaal en Miyuki glaskralen met een mooi duracoat plated laagje. Deze blijven bij juist gebruik lang mooi. Echter verkleuren goud plated sieraden bij sommige mensen sneller dan bij andere. Denk ook aan ringetje en slotjes die sneller slijtage vertonen door draaien en schuren.

De belangrijkste factor waarom een sieraad verkleurd is slijtage door de PH waarde/ zuurtegraad van je huid. Het gold plated laagje slijt dan sneller en verkleuring is dan helaas niet te voorkomen. Dit geldt ook voor goudkleurig stainless steel. De originele staalkleur komt dan door de goudlaag heen. Het sieraad zal met de tijd zilverkleurig worden als de plating slijt.

Draag je sieraden vooral met plezier en wissel ze regelmatig af. Zo kan je lang van handgemaakte sieraden genieten.

Liefs Petronella xoxo

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel