VERZENDING EN RETOUR

Nadat je hebt betaald wordt jouw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Custom made bestellingen worden binnen vijf werkdagen verwerkt. Alles wordt netjes en bescherm ingepakt en verzonden. Ik geef hier veel aandacht aan. Je bestelling wordt verzonden via PostNL. Petronellastyling is niet aansprakelijk voor vermissing, breuk of opengescheurde verpakkingen tijdens het verzenden door PostNL. Zodra de track en trace code aangeeft dat het pakketje is bezorgt kunnen beide partijen dit in alle eerlijkheid niet meer achterhalen. Indien een pakketje blijft hangen in de app, geen bezorgtdatum/tijd aangeeft en dus niet bezorgt is, dan zal Petronellastyling dit netjes voor je oplossen.

Je ontvangt per email een verzendbevestiging, zodat je weet dat jouw pakketje onderweg is. Je kunt je pakketje na deze mail binnen één tot twee werkdagen verwachten. Handig is om de app van PostNL te downloaden om te zien welke post je kan verwachten. PostNL maakt van brievenbuspost foto's die in de app verschijnen. Zo kan je zien welke envelop in welke staat naar je onderweg is.

♡ Belangrijk om te weten ♡ 
De verzendkosten bedragen euro 3,95 via post.nl brievenbuspost (met track en trace code maar onverzekerde verzending) en euro 6,95 voor een groot pakket. Kies deze optie bij het bestellen van aankopen die niet door de brievenbus passen. Haarbanden en kleine DIY pakketjes kunnen wel door de brievenbus. Mocht er na bestelling blijken dat een aankoop niet door de brievenbus past dan neem ik contact met je op om de juiste verzendwijze te kiezen.


RETOURNEREN

Binnen 7 dagen mogen producten geretourneerd worden behalve custom made items zoals Dromenvangers, Mala's en Bewustwordingsarmbandjes.
Zodra je bestelling is geleverd, inspecteer je de aankoop om te bepalen of het voldoet aan de overeenkomst. Als de bestelling niet voldoet aan jouw wensen is dat uiteraard geen probleem maar wel erg jammer. Je hebt dan 7 dagen de tijd om het terug te sturen.

Wat moet je doen als je jouw product wil terugsturen?
- Je meld dit binnen 7 dagen na ontvangst door een e-mail te sturen naar Petronellastyling@gmail.com In deze mail vermeld je jouw gegevens en geef je aan welk product je terug wilt sturen.
- Na het melden van de retour heb je 7
 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Alle producten moeten in de nieuwe ongebruikte staat verkeren. Beschadigde en/of gebruikte items. worden niet aanvaard. 
- Na ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag van het product op je rekening teruggestort.  Dit duurt maximaal 5 werkdagen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening en worden niet terug betaald. Dreamteam by Petronella/Petronellastyling aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schadeclaims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.

  • Als het product gedragen of beschadigd is wordt de retourzending niet aanvaard.

  • Retouren met onvoldoende porto worden niet door ons aanvaard.

  • De kosten van retourzending zijn voor de koper, dus jijzelf. 

  • Het product moet zodanig teruggestuurd worden dat het niet kan beschadigen. Zoals je het product dus ook hebt ontvangen. 

  • We adviseren om het artikel met track and trace te verzenden. Mocht je het met een postzegel verzenden is het eigen risico als het product kwijt raakt en wij het niet ontvangen hebben. Gelieve dus altijd retour te sturen met track en trace code.

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel