Heb je een vraag of wil je iets Custom made laten maken. Neem dan gerust contact met mij op via whatsapp, email of het contactformulier 

mobiel 06-15162867

petronellastyling@gmail.com

Vernieuwen
Sorteer op
  • Instagrampagina Petronellastyling
    Instagrampagina Petronellastyling

    Persoonlijk contact blijft het allerleukst. Volg daarom gerust mijn instagram pagina Petronellastyling en stuur me daar heel eenvoudig een berichtje via dm. Bestellen kan ook via instagram. Heel handig met een betaalverzoekje. En…

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel