Ik maak met zoveel liefde de unieke WikkelMala. Echt een kindje vanuit mijn eigen hand en ideeën.

Naast de wikkelMala ontstond al snel een LittleMala, HappyMala en krachtMala armband, de diffuser Mala en de handige powertool, de PocketMala.

Ik maak ze vanuit zuivere energie en liefde. Altijd anders en Altijd uniek. Vanuit voorraad in de webshop of Custom made voor jouw gemaakt.

De Mala armbanden en de wikkelMala zijn geschikt voor de gemiddelde polsmaat. Op verzoek kan ik de wikkelMala vergroten. Neem dan even contact met mij op. De wikkelMala is geknoopt op elastiek en heeft een schuifkraalsluiting om extra ruimte te creëren indien nodig. De armbanden zijn geregen op macramekoord en hebben een handig schuifsysteem.

Sorteer op
  • Wat is een Mala precies
    Wat is een Mala precies

    Wat is een Mala?Een Mala is een Tibetaanse gebedsketting die een soortgelijke functie heeft als de voor vele meer bekende Rozenkrans. Mala’s worden al duizenden jaren gedragen en gebruikt tijdens gebed en meditatie om mantra’s…

  • Waarom het dragen van een Mala zo fijn is
    Waarom het dragen van een Mala zo fijn is

    Wie opzoek gaat naar sieraden met edelstenen zal een ontzettend groot aanbod vinden in verschillende prijsklasse. Belangrijk is om je vooral te laten leiden door je gevoel en intuïtie. Wat spreekt je aan en wat voelt goed. Welke…

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella. Alles gaat door eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

© 2020 - 2023 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel