Ik maak met zoveel liefde de betekenisvolle Mala armbanden. De wikkelMala is echt een kindje vanuit mijn eigen hand en ideeën.

Naast de wikkelMala ontstond al snel een armband in verschillende maten. De LittleMala van 4mm edelsteen, de HappyMala van 6mm edelsteen en de krachtMala armband met 8mm edelstenen. Daarnaast de diffuser Mala en de unieke krachtige powertool, de PocketMala.

Ik creëer alle Mala's met liefde in zuivere energie. En van de meeste Mala's maak ik een enkel exemplaar. Jouw Mala is altijd exclusief en persoonlijk.

Kies voor een Mala vanuit voorraad in de webshop. Of laat een Custom made Mala door mij voor jouw maken.

De Mala armbanden en de wikkelMala zijn geschikt voor de gemiddelde polsmaat. Door de handige schuifkraalsluiting past het om meerdere polsmaten.

De Mala's zijn ontworpen door Petronella en met de hand gemaakt. Iedere Mala armband is hierdoor uniek en vanuit passie gecreëerd. Omdat edelstenen natuur producten zijn zal iedere steen iets afwijken in kleur en uitstraling. De charme van echte edelstenen ♡

Sorteer op
  • Wat is een Mala precies
    Wat is een Mala precies

    Wat is een Mala?Een Mala is een Tibetaanse gebedsketting die een soortgelijke functie heeft als de voor vele meer bekende Rozenkrans. Mala’s worden al duizenden jaren gedragen en gebruikt tijdens gebed en meditatie om mantra’s…

  • Waarom het dragen van een Mala zo fijn is
    Waarom het dragen van een Mala zo fijn is

    Wie opzoek gaat naar sieraden met edelstenen zal een ontzettend groot aanbod vinden in verschillende prijsklasse. Belangrijk is om je vooral te laten leiden door je gevoel en intuïtie. Wat spreekt je aan en wat voelt goed. Welke…

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel