Ik maak met zoveel liefde de unieke WikkelMala. Echt een kindje vanuit mijn eigen hand en ideeën.

Naast de wikkelMala ontstond al snel een LittleMala, HappyMala en krachtMala armband, de diffuser Mala en de handige powertool, de PocketMala.

Ik creëer ze in zuivere energie en liefde. Kies voor een Mala uit mijn vaste collectie of een Unieke Mala vanuit voorraad in de webshop. Of laat een Custom made Mala door mij voor jouw maken.

De Mala armbanden en de wikkelMala zijn geschikt voor de gemiddelde polsmaat. Op verzoek kan ik de wikkelMala vergroten. Neem dan even contact met mij op. De wikkelMala is geknoopt op elastiek en heeft een schuifkraalsluiting om extra ruimte te creëren indien nodig. De armbanden zijn geregen op satijn of 100% pure zijde en hebben een handig schuifsysteem.

Sorteer op
  • Wat is een Mala precies
    Wat is een Mala precies

    Wat is een Mala?Een Mala is een Tibetaanse gebedsketting die een soortgelijke functie heeft als de voor vele meer bekende Rozenkrans. Mala’s worden al duizenden jaren gedragen en gebruikt tijdens gebed en meditatie om mantra’s…

  • Waarom het dragen van een Mala zo fijn is
    Waarom het dragen van een Mala zo fijn is

    Wie opzoek gaat naar sieraden met edelstenen zal een ontzettend groot aanbod vinden in verschillende prijsklasse. Belangrijk is om je vooral te laten leiden door je gevoel en intuïtie. Wat spreekt je aan en wat voelt goed. Welke…

© 2020 - 2023 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel