Jouw unieke sieraad, hoe onderhoudt je deze?

Hierbij wat tips

 • Doe je sieraad af tijdens douchen, sporten, zwemmen. En spuit er geen parfum/haarlak op.
  De gebruikte materialen kunnen tegen spatten van water maar blijven veel langer mooi zonder dagelijks bad. Niet alle edelstenen houden van water. Vooral edelstenen eindigend op "iet" ( van niet 😉)
 • Niet mee sporten of zonnebaden. Metalen met een echt gouden plating en Edelstenen kunnen worden aangetast door zweet en hierdoor sneller breken, slijten of verkleuren.
 • Het kan zijn dat de plating na verloop van tijd iets verkleurd. Dit is afhankelijk van de zuurgraad van je huid en zal per persoon verschillen. Heb je hier snel last van kies dan voor de duurdere gold filled platings of echt goud of zilver. 
 • Trendsieraden met geverfde glaskraaltjes zullen na verloop van tijd verkleuren of slijten. Dit is helaas niet te voorkomen omdat de gebruikte verflaag nooit slijtvast kan zijn zonder coating.

Maar draag vooral je unieke sieraad met veel plezier. En mocht je de edelstenen in jouw armband na een tijdje opnieuw willen laten verwerken dan is dat mogelijk tegen vergoeding. Je edelstenen weer nieuw leven inblazen en de energie vernieuwen is soms superfijn.

Sorteer op
 • Glaskraaltjes, Rocailles en Acryl
  Glaskraaltjes, Rocailles en Acryl

  Helaas kunnen we niet garanderen dat de sieraden niet verkleuren. Vooral de trendsieraden in vrolijke kleurtjes en verschillende verflagen zijn aan slijtage onderhevig. Dit heeft te maken met allerlei factoren zoals oa de…

 • DQ metaal met gouden plating
  DQ metaal met gouden plating

  DQ metaal blijft lang mooi door de plating van écht goud of zilver. Echter is dit per persoon verschillend en blijft het een dun laagje goud op een metaal. Het is dus aan slijtage onderheven en kan het laagje goud of zilver over…

 • Hematiet met zilveren of gouden plating
  Hematiet met zilveren of gouden plating

  Hematiet is een semi edelsteen en wordt vaak gemaakt van een metaalerts, geperst tot kraal. De samenstelling van Hematiet is sterk en veelal behoudt deze goed zijn kleur. Afhankelijk van de PH waarde van je huid.Toch is het advies…

 • Stainless Steel
  Stainless Steel

  Handig om te weten als je echt op zoek bent naar Nikkelvrij Stainless steel.

  Goud kleurig Stainless steel heeft een laagje van echt goud. Deze kan er in de loop der tijd afslijten. Advies is dus altijd om de sieraden af te doen…

 • Edelsteen en Natuursteen kralen
  Edelsteen en Natuursteen kralen

  Ik ben wekelijks op zoek naar de mooiste edelstenen. De edelstenen die ik haal bij mijn groothandel uit NL zijn allemaal wetenschappelijk onderzocht door Hanco Zwaan, mineraloog bij het Nederlands Edelsteen Laboratorium in…

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel