LittleMala armband met 36 edelstenen van 4mm.

♡ Little Mantra Mala ♡

Sorteer op
 • Amethist Mala
  Amethist Mala

  Little Mala 4mm Amethist bolletjes met een 14k. goldplated tussenkraaltje. Geregen op puur zijdedraad. Met handige schuifkraalsluiting. Past hierdoor bij de meeste polsmaten door de extra ruimte ♡ sluit aan vanaf polsmaat 16…

  € 22,50
 • Little Mala Agaat en kwarts
  Little Mala Agaat en kwarts

  Little Mala met 4mm Agaatjes en een hartje van KwartsBalansRustStabiele MindsetGeregen op pure zijdedraad. Sluit met een handige schuifkraal sluiting. Past zo om meerdere polsmaten.Van 15 cm tot zo'n 19 cm ontdek ♡

  € 17,95 € 12,50
 • Abrikoos Maansteen little Mantra
  Abrikoos Maansteen little Mantra

  Werking edelsteen: Abrikoos Maansteen vergroot je Intuïtie en vertrouwen. Het is tevens een fijne steen om te dragen tijdens de zwangerschap omdat het rust en een geborgen gevoel geeft.

  De little Mala is gemaakt met 4 mm…

  € 22,50
 • Mala met Jade (bewerkt)
  Mala met Jade (bewerkt)

  Little mantra Mala Jade 4mm (bewerkte Jade edelsteen) geregen op puur zijdedraad met gold plated hartje.Jade staat voor Geluk, Voorspoed en Welvaart♡Reiniging, bescherming en voorspoed.Jade is een reinigende en beschermende…

  € 14,95
 • Rozenkwarts little Mantra Mala
  Rozenkwarts little Mantra Mala

  Werking edelsteen: Rozenkwarts vergroot je zelfliefde en geeft vertrouwen. Het is tevens een fijne steen om te dragen tijdens de zwangerschap omdat het rust en een geborgen gevoel geeft.

  De little Mala is gemaakt met 4 mm…

  € 19,95
 • LittleMala Rozenkwarts
  LittleMala Rozenkwarts

  Werking edelsteen: Rozenkwarts is de steen van de liefde. De liefde voor jezelf staat hierbij vooraan. Naast het hartje zitten twee zonnesteentjes die staan voor een positieve instelling.

  De little Mala is gemaakt met 4 mm…

  € 19,95
 • Zonnesteen en Rozenkwarts
  Zonnesteen en Rozenkwarts

  Little Mala 4mm bolletjes Zonnesteen en Rozenkwarts Mini maantje gold platedAan beide zijde 18 edelsteentjes die symbool staan voor het getal 9 die de basis vormen in een traditionele Malaketting.36 kralen totaal 3+6=9De…

  € 19,95

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel