Blog met weetjes, ideetje, hersenspinsels en informatie geschreven door Petra ♡

Sorteer op
  • Blog 5 April 2023
    Blog 5 April 2023

    Blog 5 april 2023Wat heerlijk deze dagen met zon. Alles is leuker als het zonnetje schijnt. En alles is ook gelijk weer mooier met wat zonlicht. Ik ben een echt voorjaarsmens en kan niet zonder lichte dagen. Mijn tuin is mijn…

  • Verzenden met Postzegel
    Verzenden met Postzegel

    Lage verzendkosten met verzending in envelop met een PostzegelBestel je 1 armbandje, 1 paar oorbellen of 1 kettinkje en vind je verzending met postzegel geen probleem. Kies dan bij het afrekenen voor versturen met Postzegel…

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel