Hey, wat leuk dat je in mijn webwinkel bent belandt.

Mijn naam is Petra Noordhof van Galen, eigenaresse van Dreamteam by Petronella en Petronellastyling. Ik ben in 1977 geboren en getogen in Amsterdam maar nu al een hele tijd woonachtig in de Polder. Samen met mijn man en een roedeltje met Maltezers. Aan huis heb ik mijn Studio/Atelier waar ik van alles maak en waar ik tevens gezellige creatieve kinderfeestjes en workshops geef voor alle leeftijden. Mijn Knutselzolder op het Rijnland in Lelystad (geen winkeladres)

Ik maak met veel liefde sieraden van edelsteen met een speciale betekenis. Sieraden die je kracht en ondersteuning geven in het dagelijks leven. Gewoon door je te helpen herinneren aan jouw dromen en intenties.  "Word je bewust van de eenvoud van jouw Geluk"

Deze webwinkel is een fijne aanvulling op mijn instagrampagina Petronellastyling waar ik bijna dagelijks nieuwe fotos van mijn handgemaakte sieraden plaats. Mijn doel en drijfveer is persoonlijke unieke sieraden maken waarvan vaak maar een enkel stuk beschikbaar is. Zo draag je altijd iets bijzonders vanuit mijn hand. Het is daarom zeker een aanrader mijn instagram te volgen. Ook kan je daar altijd een bestelling plaatsen door een dm te sturen of te reageren onder de productfoto met verkocht. Ik stuur je dan een berichtje terug. Persoonlijk contact maakt het toch allemaal net even gezelliger toch!! En zo kan je makkelijk je wensen aan mij kenbaar maken zodat ik alles met zorg en liefde voor jouw kan samenstellen.

Mijn grootste passie op het gebied van sieraden maken zijn de bijzondere (wikkel) Mala's en Bewustwordingsarmbandjes. Ik vind het fijn om een sieraad te maken die veel voor je zal gaan betekenen. De bewustwordingsarmbandjes maak ik Custom made aan de hand van je geboortedatum en de door jou aan mij doorgeven intenties. Deze fijne armband is een persoonlijk sieraad vol energie die passend is bij het pad wat je op dit moment mag bewandelen.

Wil je een bewustwordingsarmband laten maken stuur me dan een berichtje via Petronellastyling@gmail.com of plaats je bestelling in de webwinkel. Ik neem dan via de mail of whatsapp contact met je op om je wensen verder te bespreken.

Kijk lekker rond in de webshop en proef mijn style en energie. Heb je iets leuks gezien of heb je een vraag mail me dan gerust vrijblijvend ♡

Xoxo Petra

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel