Ontzettend leuk dat je aan je DDromenvanger DIY pakket gaat beginnen. Bekijk het Youtube filmpje voor de volledige uitleg of open de foto's per onderdeel.

Bijgaand wat tips en handige uitleg.

● alle draden en toevoegingen maak je vast aan de dromenvanger met een basisknoop.

Houdt de twee uiteinde van de draad tegen elkaar aan. Aan de andere kant heb je nu een lusje (konijnenoortje 🐰) Dit lusje leg je onder de ring van je Dromenvanger. En de twee uiteinde trek je hier doorheen. Trek aan, en trek strak.

Op deze manier kan je de draden nog makkelijk opschuiven, loshalen en verplaatsen.

● Om de ring van de Dromenvanger kan je een draadje ombinden van wol of katoen. Ga je heen en terug langs de ring dan ontstaat er een leuk zigzag patroon

● Drie draden bij elkaar houden en samen een lus (konijnenoortje) maken zorgen er voor dat je deze leuk kan vlechten. Je hebt dan totaal 6 draden waarvan je er twee bij elkaar houd om er met drie te vlechten. Zie foto. Vlecht niet te strak voor een mooie brede vlecht. Aan het einde maak je een knoop. Klaar is je vlecht.

● In het pakket zitten twee draadjes met een ijzerdraadje eraan als soort naaldje. Rijg hier de kraaltjes op. Na afloop kan je het ijzerdraad verwijderen en het lusje open maken om op dezelfde manier als het konijnenoortje de kralensliert onder je Dromenvanger te hangen.

Veel plezier met het maken van jouw unieke Dreamer!!!

Sorteer op
© 2020 - 2023 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel