DIY Pakketjes

Leuke kant en klare DIY pakketjes je eigen Dromenvanger maken. Of laat een Custom pakket voor jezelf samenstellen als je specifieke wenskleuren hebt.

De DIY dromenvangers hebben een vooraf geknoopt echt dromenvanger web met ingebonden ring. Je hoeft alleen het leukste werk te doen te weten de onderkant versieren met alle op maat geknipte draden in het pakket. Je hebt eigenlijk geen schaar nodig. Dus erg leuk voor kinderen van alle leeftijden. Tevens een uniek verjaardagscadeau voor groot en klein.

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel