Waarom het dragen van een Mala zo fijn is

Artikel 4 van 6

Wie opzoek gaat naar sieraden met edelstenen zal een ontzettend groot aanbod vinden in verschillende prijsklasse. Belangrijk is om je vooral te laten leiden door je gevoel en intuïtie. Wat spreekt je aan en wat voelt goed. Welke steen trekt mijn aandacht of welke kleur wil ik dragen.

Edelstenen hebben een energetische werking. Dat betekent dat hun energie niet zichtbaar is (voor vele) maar wel voelbaar. Ze werken op energetisch niveau.

De Mala armband versterkt deze werking door gebruik te maken van het symbool 9 wat staat voor Voltooiing en Compleetheid. Alles is goed, alles is er al. Je moet het je alleen opnieuw gaan her-inneren. De Mala helpt je met bewust "Zijn" in het moment. Bij het omdoen van de Mala denk je aan drie dingen waar je dankbaar voor bent. 

Kraal1 IK 

kraal2 BEN 

kraal3 DANKBAAR

kraal4 VOOR

kraal5 .... (waar je dankbaar voor bent)

kraal6 IK

kraal7 BEN

kraal8 DANKBAAR

kraal9 VOOR

kraal10 .... ( waar je dankbaar voor bent)

kraal11 IK

kraal12 BEN

kraal13 DANKBAAR 

kraal14 VOOR

kraal15 .... (waar je dankbaar voor bent)

kraal16 IK

kraal17 BEN

kraal18 DANKBAAR

Je sluit dus af met de woorden "Ik ben dankbaar" Je hebt nu drie dingen benoemd en de routine van 18 (9) voltooid en tevens affirmaties opgezegd die iedere keer in kracht zullen toenemen.

Je Mala armband wordt zo steeds meer je eigen powertool, positief geladen met jouw dankbaarheden/wensen/verlangens.

Een energetische dubbele werking. Als eerste door de trilling van de edelstenen in de armband en als tweede de kracht die jij steeds meer in de Mala stopt bij het dragen. Gedachtenkracht is een onmisbaar element op het spirituele pad wat je bewandelt. Gedachtenkracht geeft zelfvertrouwen, helpt bij healing op meerdere niveaus en verhoogd je intuïtie. 

Daarom is het dragen van een Mala armband ontzettend fijn en zeker de moeite waard om voor te kiezen als je op zoek gaat naar een armband met edelstenen.

Xoxo Petra

Exclusief by Petronella ©️ Teksten van de wikkelMala met uitleg mogen niet gekopieerd worden

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel