Stainless steel armbandjes met een gouden plating.

Handmade by Petronella 

Sorteer op
 • Klavertje vier stainless steel
  Klavertje vier stainless steel

  Stainless steel armbandje met een klavertje vier voor Geluk.Staat ontzettend leuk tussen de andere armbandjes uit mijn collectie ♡Ik maak het armbandje op de door jouw doorgegeven lengte. Standaard zijn mijn armbandjes gemiddeld…

  € 11,00
 • Stainless steel met Amazoniet edelsteen
  Stainless steel met Amazoniet edelsteen

  Wat een mooie vrouwelijke schakel. Supermooi armbandje om enkel te dragen. Een subtiele blikvanger. Met Amazoniet edelsteentje. Wordt gemaakt op de gewenste lengte.

  Gold plated Stainless steel ♡

  € 22,50 € 19,95
 • Stainless steel armband met edelsteen
  Stainless steel armband met edelsteen

  Mooie grotere schakel met edelsteentjes. Gold plated Stainless steel.

  Keuze uit verschillende steentjes. Geef je keuze hieronder aan en vergeet niet je polsmaat strak gemeten aan te vinken. Het armbandje wordt speciaal voor jouw…

  € 25,00 € 19,95

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel