LET OP kies bij betaling voor afhalen in het winkelmandje.  Betaling vind plaats 1 dag voor het feestje dmv een betaalverzoekje of contant voorafgaand het feestje.

Sorteer op
 • Dromenvangers maken Knutselzolder
  Dromenvangers maken Knutselzolder

  Kinderfeestje op de knutselzolder
  Dromenvangers maken. Superleuk voor alle leeftijden. Geef alles uit handen en geef je feestje op de knutselzolder. Geen gedoe thuis. Laat de kinderen hier afzetten en weer ophalen.

  € 150,00
 • Ibiza wandhanger maken Knutselzolder
  Ibiza wandhanger maken Knutselzolder

  Kinderfeestje op de knutselzolder. Superleuk voor alle leeftijden. Geef alles uit handen en geef je feestje op de knutselzolder. Geen gedoe thuis. Laat de kinderen hier afzetten en weer ophalen.

  € 150,00
 • Bohotasje pimpen Knutselzolder
  Bohotasje pimpen Knutselzolder

  Kinderfeestje op de knutselzolder. Geef alles uit handen en geef je feestje in mijn gezellige knutselruimte.
  Geen gedoe thuis. Tip Laat de kinderen hier afzetten en weer ophalen.

  € 165,00
 • Sleepy eye Lampje Knutselzolder
  Sleepy eye Lampje Knutselzolder

  Je eigen Sleepy Eye lampje ontwerpen met allemaal verschillende mogelijkheden zodat je lekker je creativiteit kan gebruiken met leuke tips en aanwijzingen om een heel gaaf lampje mee naar huis te nemen. Je sleepy eye lampje krijgt…

  € 165,00
 • Echt meiden feestje met Petronella
  Echt meiden feestje met Petronella

  Een echt meidenfeestje op de Knutselzolder.We beginnen met het maken van • een Frutselsleutelhanger met je naam en mooie kralen ertussen. Er komt zelfs een hartje van edelsteen aan• Daarna gaan we met Rocailles glaskraaltjes,…

  € 165,00
 • Prijsopbouw en info Kinderfeestjes
  Prijsopbouw en info Kinderfeestjes

  ∙ De knutselzolder is een creatieve knusse ruimte. Alle kinderen zijn echt met elkaar betrokken. Er is aandacht voor iedereen. Hierdoor erg geschikt voor kinderen die veel prikkels onprettig vinden

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel