Krachtlichtje met geluk en bescherming ritueeltje

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 5,95
Voorraad 3 stuks

Een Krachtlichtje in luxe waxine met doorzichtig bakje. Met een losse extra grotere maat Geluksmuntje en een zakje zout samen in een katoenen zakje.

Brand het kaarsje om een mooie liefdevolle energie in de ruimte te creëren. Door het doorschijnende bakje brand het kaarsje heel mooi en zacht en kan je het Geluksmuntje en de steentjes goed zien. Als het kaarsje helemaal is op gebrand spoel je het muntje en de knuffelsteentjes schoon met warm water.

De edelsteentjes en het kleine muntje kan je op een nieuw kaarsje leggen en weer branden. Of draag ze bij je in het katoenen zakje.

Het grote muntje bewaar je in je portemonnee voor Geluk, Voorspoed en Welvaart.

Tevens zit er een zakje zout in het pakketje en een kaartje met uitleg

Reinigings ritueeltje tip: Strooi in het opgebrande waxinebakje wat zout en laat dit een paar dagen staan. Zout trekt negatieve energie uit de ruimte. Laat staan zolang goed voelt en gooi het bakje daarna weg.

Aardbeienkwarts bevordert liefde, genieten van kleine dingen, humor en vreugde en is daarom goed tegen innerlijke onrust en spanningen. De steen helpt positieve affirmaties bekrachtigen en heeft een positieve uitwerking op het hart.

Botswana Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf.

Geluksmuntje voor Geluk, Voorspoed en Welvaart.

let op het glazen waxinelichtje zit er niet bij, deze is voor de productfoto toegevoegd.

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella. Alles gaat door eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel