SOON Despacho Mandela ceremonie

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende

Binnenkort met datum en tijd te reserveren. Interesse stuur gerust een dm of whatsapp.

Despacho ceremonie

Een Despacho is een offerpakketje gemaakt door een 3d mandala te maken van diverse materialen zoals bloemen, blaadjes, takjes, schelp, veren, maar ook rijst, glitters, snoepjes of zout. De Mandela maak je op een vel papier in de vorm die jouw aanspreekt. Denk aan een hart, pyramide of cirkel. In het midden van de Mandela leggen we briefjes met intenties, affirmaties of dingen opgeschreven die we los willen laten.

Dit alles wordt samengebonden in een mooi stuk doek/stof zodat er een krachtig mooi liefdevol pakketje ontstaat die we na afloop in het vuur leggen of indien gewenst begraven of in het water laten zakken.

 

Een despacho maken is een creatief mooi, zacht ritueel wat door iedereen gedaan kan worden. De intentie is vaak gericht op aandacht en liefde voor jezelf. Maar kan ook andere thema bevatten

Alle ballast en negatieve overtuigende belemmeringen kan je zo loslaten en achter je laten. Om daarna weer fijn in je eigen energie en kracht te kunnen staan.

 

Hoe verloopt de ceremonie.

• Trek deze avond iets aan wat lekker zit en je niet belemmerd bij het creëren van de Mandela (we zitten op de grond)

• Alle materialen zijn aanwezig. Heb je zelf iets wat je wilt toevoegen neem dat dan gerust mee. Denk aan schelpjew, veer, snoep, een mooi stuk stof, kraal, bedel, sieraad. Bedenk wel, we gaan het offeren dus je laat het los en neemt het niet mee terug. 

• Tijdens de ceremonie drinken we thee en is er ruimte om dingen te vragen en met elkaar te praten. Het maken van de Mandela moet vooral relaxt, gezellig en liefdevol aanvoelen.

• Tevens knopen we een mooie mini pocketMala van houten kralen. De pocketMala staat symbool voor dankbaarheid, bewustzijn, bescherming en kracht. Op de avond zelf vertel ik je meer hierover. De pocketMala is jouw Powertool en neem je na de ceremonie mee naar huis.                      

• Kosten: €55,- pp incl materiaal en het maken van jouw eigen pocketMala.

 

Reserveren via whatsapp 06-15162867 De ceremonie vind plaats bij minimaal 2 en maximaal 5 personen.

Locatie Rijnland Landstrekenwijk Lelystad (woonadres)

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella. Alles gaat door eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel