DIY PocketMala knopen (met online uitleg)

Vorige Artikel 5 van 5
€ 25,00

DIY je eigen mini pocketMala knopen met online hulp via foto en videouitleg.

De pocketMala is een ontzettend krachtige tool voor een kleine meditatie of om een affirmatie/intentie te zetten. Tevens is het een fijn hulpmiddel om je bewust te zijn van je Dankbaarheden. Het is een bewustzijns tool die helemaal jouw energie zal opnemen en zo steeds persoonlijker wordt.

De uitleg hoe je de pocketMala knoopt stuur ik via whatsapp of instachat. Laat hiervoor je telefoonnummer achter in het winkelwagentje of volg mij op instagram en laat na bestellen daar een dm achter.

Indien je ergens tegenaan loopt met het knopen kan je snel weer verder door het korte lijntje omtrend de persoonlijke uitleg. 

Je hebt de keuze uit een basis van Tijgeroog of Rozenkwarts. Aan de hand van jouw doorgegeven intenties voeg ik hier passende edelstenen aan toe. Ik zal deze edelstenen bij de uitleg van de DIY verder aan je toelichten.

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella. Alles gaat door eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel