Kinderfeestjes op de Knutselzolder in Lelystad. Of gezellig bij jezelf thuis!!

Of een leuke Workshop voor volwassenen op de Knutselzolder 

Knutselzolder Lelystad. All-in feestjes incl drinken, snoepjes en zoutjes. (geen gedoe thuis want je kan er voor kiezen de kinderen hier te laten afzetten en weer ophalen door de ouders) Standaard is een feestje op de knutselzolder voor 5 kinderen. Extra plekjes bijboeken is mogelijk tot max 7 kinderen na overleg.

Een Kinderfeestje bij jezelf thuis kan in grotere groepjes. Reserveer hiervoor los extra plekjes bij. Standaard zijn de feestjes bij jezelf thuis voor 6 kinderen.

Neem gerust contact met mij op als een creatief, kleinschalig en persoonlijk feestje de jarige job aanspreekt. Ik vertel je er graag meer over.

Liefs Petra

NIEUW!!!  Nieuw zijn de exclusief feestjes. Deze geef ik eenmalig of beperkt en zijn hierdoor altijd op maat en Uniek. Er zullen steeds nieuwe thema's zijn passend bij het seizoen en de trends.

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella. Alles gaat door eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel