Een klein Altaartje creëren is heel eenvoudig. Dit pakketje maakt het mogelijk om een plekje te maken waar je even bewust een wens of intentie uitspreekt en kracht bijzet door een wierookstokje of kaarsje te branden.

In het pakketje vind je de volgende tools

• 3 affirmatie kaartjes

• Wierook stokje

• Krachtlichtje met geluksmuntje en edelsteentjes 

• Houdertje om de kaartjes en het wierook stokje in te plaatsen 

• Affirmatie hartje (Liefde)

• Affirmatie muntje (Welvaart)

Tips voor het Altaar

Na het branden van het krachtlichtje kan je het muntje en de edelsteentjes eruit halen en op een nieuw waxinelichtje neerleggen. Je maakt zo steeds een nieuw krachtlichtje voor jezelf 

Tip bij reiniging ruimte. Vul het opgebrande waxinelichtje met zout en wat as van de wierook (roer dit door elkaar en maak zwartzout) Het zout zal negatieve energie uit de ruimte opnemen. Na een paar dagen buiten uitstrooien

Breek voor het plaatsen van een wierookstokje een stukje van het hout af. Zo kan je hem stevig in het gaatje plaatsen

Maak een klein briefje met je opgeschreven intenties of dingen die je los wilt laten en plaats deze onder de houder. Steek een kaarsje aan en wat wierook aan. En spreek uit dat je los mag laten wat je niet meer dient. Of mag ontvangen wat je wenst.

Let op, laat nooit een kaarsje branden zonder toezicht!!! En plaatsen het kaarsje bij voorkeur in een klein glaasje zodat er niks uit kan spatten.

Sorteer op
 • Krachtlichtje met geluk en bescherming ritueeltje
  Krachtlichtje met geluk en bescherming ritueeltje

  Een Krachtlichtje in luxe waxine met doorzichtig bakje. Met een losse extra grotere maat Geluksmuntje en een zakje zout samen in een katoenen zakje.Brand het kaarsje om een mooie liefdevolle energie in de ruimte te creëren. Door…

  € 5,95
 • Altaartje affirmatie
  Altaartje affirmatie

  Je ontvangt een pakketje met drie willekeurige affirmatie kaartjes.Een klein Altaartje creëren is heel eenvoudig. Dit pakketje maakt het mogelijk om een plekje te creëren waar je even bewust een wens of intentie uitspreekt en…

  € 9,95

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel