Leuke extra toevoeging aan het kinderfeestje bij jezelf thuis of op de Knutselzolder.

Sorteer op
 • Extra optie Festival lintbandjes pp
  Extra optie Festival lintbandjes pp

  Laat voor alle kinderen op het feestje twee festival lintarmbandjes uitzoeken. Leuk voor de jarige om na afloop uit te delenEnkel te bestellen als extra optie bij een kinderfeestje. Selecteer het aantal kinderen.

  € 1,95
 • Extra optie Ibiza haarband laten maken pp
  Extra optie Ibiza haarband laten maken pp

  Leuk om extra bij te boeken op je feestjeLaat voor de kinderen een Ibiza haarband vlechten door Petronella in de kleuren die ze zelf mogen kiezen of vanuit het rek met haarbanden. Leuke vervanging voor de goodybag. 🌸Prijs 4,95…

  € 4,99

 

De Mala´s en sieraden in de webshop zijn stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Petronella zelf. Alles gaat door haar eigen hand om zo de mooiste edelstenen en materialen te selecteren en hiermee unieke stuks voor jullie te maken. Voor een groot deel is mijn collectie One of a Kind en heb je dus een uniek item.

xoxo Petra 

Voor het lezen van mijn Blog klik hier

 

Bewustwordings armbandje gemaakt aan de hand van jouw geboortegetal, Human Design type/Autoriteit of door jouw doorgegeven intenties. Ik koppel de passende edelstenen samen in energie zodat er een Uniek en persoonlijk armbandje ontstaat ter ondersteuning en bewustwording van jouw doelen, dromen en handvatten in het leven.

Bij jouw armbandje ontvang je een digitale foto met uitleg van de gekozen stenen. Handig om zo altijd snel even terug te kunnen lezen.

© 2020 - 2024 Petronellastyling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel